Meteen naar de inhoud

Personen- en Familierecht

Rustenburg advocaten heeft veel expertise op het gebied van Personen- en Familierecht. Onze advocaten kunnen u ondersteunen bij echtscheidingen, de alimentatieprocedure, de boedelverdeling, een wijziging van het gezag en andere familierechtgerelateerde problemen.

Dit rechtsgebied omvat zaken als echtscheiding, alimentatie, gezag/voogdij over minderjarigen, omgangsregelingen, verdeling van de huwelijksgoederengemeenschap na echtscheiding, wijziging huwelijkse voorwaarden tijdens het huwelijk, ontkenning vaderschap, vaststelling vaderschap, geregistreerd partnerschap, samenlevingscontracten en naamswijzigingen.

In onze familierechtpraktijk staat naast uw persoonlijke belang een persoonlijke benadering centraal.  Famielierecht gerelateerde problemen zijn meestal diep ingrijpende gebeurtenissen. De juridische en emotionele kanten van een echtscheiding zijn groot, terwijl ook op financieel gebied veel moet worden geregeld. Bij Rustenburg Advocaten kunt u rekenen op een deskundige aanpak van uw zaak.